Bileiden jälkeen hotelliin yöksi

defcon-pool-partyBilettäminen on rankkaa puuhaa ja usein illan päätyttyä haluaakin nopeasti rentoutumaan. Tai jatkamaan juhlia hiljaisempaan paikkaan! Kun juhliminen tapahtuu ulkomailla tai esimerkiksi hiukan kauempana kotoa, valitaan yleensä hotelli, jossa yö vietetään. Tämä ei kuitenkaan ole hullumpi idea, vaikka koti löytyisi lähempääkin.

Illan jatkaminen

Joskus bileet loppuvat lyhyeen, eikä iltaa millään haluaisi päättää vielä. Hotelli tarjoaa mahdollisuuden jatkaa illanviettoa mahdollisesti intiimimmässä mutta silti yhtä railakkaassa menossa. Tämä tietenkin riippuu hotellista, mutta parhaimmat bilehotellit ottavat kaikkien asiakkaiden toiveet huomioon. Juhlia voi myös jatkaa deitin kanssa ihan kahdestaan, jolloin hotelli tarjoaa nimettömän ja siistin ympäristön.

Huonepalvelu ja muut edut

Luonnollisesti rankan bilettämisen jälkeen nälkä voi yllättää ja tähän huonepalvelu tarjoaa ehdottomasti parhaan vaihtoehdon. Siinä vaiheessa kun uunia on vaikea erottaa mikrosta ja makaronia makkarasta, on hyvä tyytyä toisten tekemiin ruoka-annoksiin. Yleensä hotellien ruoka on myös suhteellisen laadukasta ja mikä parasta, se tuodaan suoraan omaan huoneeseen. Sama koskee myös siisteystilannetta. Vaikka kaverin luona voisikin ehkä yöpyä, on huomattavasti mukavampaa päästä omaan hotellihuoneeseen. Tällä vältetään mahdolliset kiusalliset tilanteet, joissa kaverin tarjoama patja onkin täynnä epämääräistä möhnää, eikä kaverinkaan tarvitse korjata omien sotkujen jälkiä. Deitin kannalta hotellihuone on ihanteellinen, vaikka oma kämppä olisikin siivouksen kannalta aikataulussa myöhässä; hotellihuone on aina valmiina tarjoamaan viihtyisän ympäristön.

Hotellihuoneen oma rauha

Joskus illan jälkeen haluaa vain kaatua valmiiseen sänkyyn ja nukkua illan rasitus pois. Tähän paras keino on valita läheisin hotelli ja majailla sen turvissa aamuun asti. Rauha on taattu, eikä kukaan tule vahingossakaan koputtelemaan ovelle. Sama koskee seuraavaa aamua, mikä ei aina ole hehkeintä aikaa bilettäjälle. Hotellissa krapulan voi kärsiä yksin, eikä kukaan tule yllätysvisiitille ja vetämään verhoja auringon edestä aamuvarhain.

Oli tilanne mikä tahansa, mikään ei voita sitä tunnetta, kun voi kirjautua omaan hotellihuoneeseen, tietäen että paikan siivous ja muut arkeen liittyvät asiat kuuluvat jonkun muun kontolle. Samalla voi nauttia vaivattoman aamiaisen omassa sängyssä, vaikka se koostuisikin vain appelsiinimehusta ja särkylääkkeistä.