Deitti voi löytyä myös bileistä

скачанные файлыBileisiin lähdetään pitämään hauskaa ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Tämä voi tapahtua keskustelun tai tanssin avulla, ja harvoin illasta suoriudutaan puhumatta yhdellekään uudelle tuttavuudelle. Kun bileistä on löytynyt mieleinen deitiksi sopiva yksilö, voi tämän käyttäytymisestä päätellä paljonkin. Useilla pariskunnilla on ongelmana toisen tai molempien käyttäytyminen sosiaalisissa tilanteissa tai esimerkiksi alkoholin vaikutuksen alaisena. Jos kiinnostava henkilö käyttäytyy selvästi omituisesti miellyttääkseen muita porukkansa ihmisiä, kannattaa miettiä sopiiko tällainen persoona yhteen oman persoonan kanssa. Kaikki eivät halua deittiä joka ryhtyy mihin vain todistaakseen itseään, vain koska joku pyysi. Jotkut taas näkevät tämän hurmaavana piirteenä. Oli tapaus mikä tahansa, bileissä on helppo erottaa yksilöt toisistaan.

Sama koskee mahdollista alkoholin käyttöä, osalla pysyy käytös hallussa sen vaikutuksen allakin, kun taas joiltain lähtee mopo käsistä täysin. Taaskin on jokaisen oma valinta, minkälainen deitti itseä miellyttää.

Deitin kanssa on myös helppo lähteä keskustelemaan, koska bileissä kynnys tutustumiselle on huomattavasti matalampi. Asioista myös puhutaan vapaammin, jolloin toisen kiinnostuksenkohteet ja mielipiteet on helppo selvittää. Vaikkei luonne olisikaan täsmälleen sama kuin arjessa, ovat samat piirteet ja mielipiteet esillä, mahdollisti lievempinä.

Bileet ovat myös yleensä intiimimpi tapahtuma kuin esimerkiksi klubille tai baariin meneminen. Tämä tarkoittaa sitä, että todennäköisesti potentiaalinen deitti liikkuu edes osittain samoissa piireissä kuin itsekin. Ystävät valitaan sen mukaan, mistä piirteistä tai mielenkiinnon kohteista pidetään, ja mikäli omat tuttavat ja ystävät tuntevat deitin, on isompi mahdollisuus että tämän kanssa tulee toimeen. Baarissa ventovieras voi kuulua minkälaiseen piiriin tahansa, eikä ole kovinkaan mahdollista tavata heti henkilö, jolla on paljon yhteisiä kiinnostuksenkohteita tai sopivia luonteenpiirteitä.

Vaikka bileistä ei löytyisikään loppuelämän kumppania, on silti uuden tuttavuuden saaminen aina hauskaa, eikä ilta ole tuhlattu, vaikka siitä ei vakavampaa juttua tulisikaan. Toisinaan taas on mahdollista, että unelmien kumppani on aina piileskellyt vain yhden tai muutaman kaverin takana ja bileiden avulla tapaaminen vihdoin onnistui. Joka tapauksessa bileisiin kuuluu lähteä avoimin sekä iloisin mielin ja ottaa rohkeasti riskejä. Koskaan ei tiedä mitä ilta voi tuoda tullessaan.