Reivivaatteet paljastavat pintaa

11150936015_236c2c3997Reivien saadessa yhä suurempaa suosiota, kiinnitetään yhä enemmän huomiota siihen, miten niihin tulisi pukeutua. Jotkut festivaalit tai yksityiset reivit määräävät pukeutumiskoodin, kun taas toisissa näkyy toinen toistaan hullumpia vaatetuksia. Aikaisemmin reivien vaatetus oli tietynlaista sekoitusta hiphop-kulttuurin ja urheiluvaatteiden välillä, mutta mitä enemmän se nousee mediassa ja suuren yleisön keskuudessa tietoisuuteen, sitä enemmän ovat vaatekerrat vähentyneet.

Nykyään vaatetuksen keskiosassa erityisesti naisilla on seksikkyyden esiintuominen, korostamalla kurveja tyköistuvin vaattein ja paljastamalla mahdollisimman paljon ihoa. Vaikka tavoite onkin sama, löytyy vaihtelua siinä, kuinka vaatekerroilla saadaan aikaan hehkeä ja mieleenpainuva look.

Alla lista suosituista naisten reiviasusteista ja -vaatteista.

  • Minishortsit

Tyköistuvat minishortsit ovat kovassa huudossa ja ne korostavat myös hiukan pienempiä takamuksia. Shortsit voi valita joko yksivärisinä klassikkoina tai esimerkiksi kiiltävissä ja kimaltavissa väreissä. Mitä räväkämmät värit ovat, sitä enemmän ne erottuvat juhlissa, mutta joka tapauksessa shortsit saavat takamuksen näyttämään hyvältä tanssiessa!

  • Rintaliivit

Ei ole lainkaan tavatonta saapua reiveihin yläosana pelkät rintaliivit, ja tämä korostaakin suuremman rintamuksen omaavia naisia ja tekee rinnoista huomion keskipisteen. Rintaliivit voivat olla erikseen reiveihin teetetyt, niissä voi olla valoja tai esimerkiksi heijastavaa kangasta.

  • Läpinäkyvä elementti

Erilaiset paljastavat ja läpinäkyvät kankaat ovat kovassa huudossa reivaajien keskuudessa. Näillä voidaan paljastaa niin paljon kuin halutaan, vaikka vaatetta olisikin enemmän päällä. Esimerkiksi neonväriset tai jopa valoilla koristellut rintaliivit tuovat mieleenpainuvan yhdistelmän yhdessä mustan läpinäkyvän topin kanssa.

Vaikka reivien pukeutumistyyli on muuttunut radikaalisti sen alkuajoista lähtien, on sillä sama taka-ajatus; näyttää omalaatuiselta ja ilmaista vaatetuksella luovuutta sekä paeta todellisuutta hetkeksi. Reivien muoti on juuri sitä mitä musiikin ystävät haluavat sen olevan, ja vaikkeivät kaikki pukeutuisikaan samalla tavalla, ovat he usein tervetulleita mukaan. Jokaiselle löytyy omalle keholle sopivat vaatteet, jotka tuovat itsevarmuutta esille ja joissa tanssiminen tuntikausia onnistuu ongelmitta. Paljas pinta vain on uusin tapa ilmaista itseään ja nauttia kaikista reivin tarjoamista näkö-, kuulo-, haju-, sekä tunneaistimuksista. Tuskin kukaan voi kuitenkaan kieltää, etteikö paljas pinta lisäisi reivien seksikkyyttä!